MENU
X
Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

Privat Politik – brug af persondata

Gældende pr. 25/5 2018

Generelt 
I Dialoogle går vi op i at beskytte vores brugeres data. Derfor er det vigtigt, at du forstår, hvordan vi håndterer og bruger den data, som du giver når du bruger vores services. Det er vigtigt for os at beskytte dit privatliv, så du kan føle dig tryg ved at bruge Dialoogle. 

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen) har du ret til at blive informeret om hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

De personoplysninger, som du giver os behandler, vi fortroligt. Vi videregiver kun disse, hvis det har et nødvendigt formål for den service, som vi yder dig som kunde. Det er vigtigt for os at du læser og forstår disse vilkår og betingelser, så du forstår hvorfor, og hvordan vi behandler dine persondata. 

Når du køber produkter og bruger tjenester hos os, eller browser på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår. 

Hos Dialoogle er vi ansvarlige for den data, som vi indsamler. Hvis du har spørgsmål om vores vilkår og betingelser, er du altid velkommen til at kontakte os: 

Dialoogle Aps
Søllerødgade 42
2200 København N
CVR-nr. 31261929
E-mail: mail@dialoogle.com

 

Hvad er persondata
Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Fx  navn, kontaktoplysninger eller IP-adresser. 

Når vi indsamler personoplysninger om din brug af vores tjenester, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du ved præcis, hvorfor oplysningerne indsamles og hvordan vi bruger dem. 

Hvornår indsamler Dialoogle persondata og hvordan anvendes data
Når du bestiller hos os eller logger ind på Dialoogle afgiver du informationer som navn, adresse, e-mailadresse, telefon, finansielle informationer, samt øvrige informationer som er nødvendige for at Dialoogle kan tilbyde dig vores service. 

Vi indsamler personoplysninger på følgende måde:

  • Når du køber varer online eller surfer på vores hjemmeside.
  • Når du skriver dig op til vores Inspirationsbrev
  • Når du registerer dig og logger ind på din Dialooglekonto
  • Når du deltager i vores kampagner, undersøgelser eller konkurrencer.

I Dialoogle registrerer og gemmer vi fx de oplysninger, som du giver til os, når du indgår en aftale med os. Vi registrerer hermed dine oplysninger i forbindelse med det ene formål at levere en vare, når du handler på vores hjemmeside. Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for at overholde gældende lovgivning. 

Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du bruger vores services.

De data vi indsamler bruger vi til følgende: 

  • Behandling af dit køb og levering af dine varer
  • Opfyldelse af dit ønske om produkter eller tjenester
  • Forbedring af vores produkter og tjenester
  • Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig
  • Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig
  • Administration af din relation til os
  • Opfyldelse af lovkrav
  • Statistisk analyse

Persondata til tredjepart
I Dialoogle er det vigtigt for os at vi håndterer dine personoplysninger korrekt. Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe dine oplysninger til tredjepart uden dit samtykke.  Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i denne Persondatapolitik. 

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig. f.eks. videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre.

Når du afgiver informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med, modtager vi muligvis også dine informationer. Det kan for eksempel være betroede partnere, der behandler markedsføring, økonomi, reklame og betaling. 

Det er Dialoogles ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores partnere, når dine personoplysninger bliver brugt uden for Dialoogle. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet. 

Opbevaring af og sletning af persondata 
I Dialoogle opbevarer vi din personoplysninger, så længe du bruger vores services. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. 

Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og derfor sørger vi altid for at skabe forhold for bedst mulig beskyttelse af dine data. For at beskytte dine data bedst muligt, er det kun muligt at få adgang til vores data, hvis der er et sagligt behov. Vi udvikler og vedligeholder interne retningslinjer for brug af og adgang til data. Det gør vi for at beskytte din data mod uvedkommende adgang.

I Dialoogle tager vi alle forholdsregler for at sikre, at vores hjemmeside ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Vi kan imidlertid aldrig garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettigede tiltvinger sig adgang til oplysninger, når de sendes og opbevares elektronisk. Vi garanterer derfor ikke, at vores hjemmeside er fri for virus og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge af dette. Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, logger ud af dine konti, installerer antivirus software og løbende opdaterer software og apps. 

Dialoogle kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i vores systemer eller andre driftsforstyrrelser, som Dialoogle ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis vi finder ud af at uberettigede har fået adgang til dine informationer, vil vi altid oplyse dig herom, og straks påbegynde afhjælpning af situationen. 

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Dine rettigheder
Som kunde hos og bruger af Dialoogle har du altid mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data. 

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen. 

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse om relevante ændringer af dine oplysninger. Du kan logge ind og ændre dine oplysninger eller kontakte os og meddele os om dine ændringer. 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os. 

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år. Hvis vi bliver opmærksom på, at vi behandler personoplysninger fra et barn, uden forældres eller værges samtykke, vil vi gøre alt for at fjerne informationerne. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældre eller værges samtykke, kan du kontakte altid kontakte os på e-mail: mail@dialoogle.com

Cookies
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som gemmes på din computer. Disse cookies gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner brugeren anvender og besøger. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller afvise dem i vores cookie politik

Kontakt os
Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på adressen Dialoogle Aps, Søllerødgade 42, 2200 København N eller til e-mail mail@dialoogle.com.

We use cookies

Read our Privacy Policy and Cookies Policy
Læs vores Privat Politik og Cookies Politik

Accept