Med den nye hjemmeside opfylder vi et ønske, som mange af vores brugere har præsenteret os for. Nu kan vi nemlig også give adgang til alle de fortællinger og resultater, som Dialoogle-brugere har delt med os og jer igennem de fem år, hvor vi hver måned har sendt vores Inspirationsbrev ud.

Den nye hjemmeside tilbyder en række nye funktioner, som vil gøre det lettere for dig at finde netop den øvelse, som du står og mangler. Søg på et behov og præciser din søgning efter din branche, størrelsen på din gruppe, formålet med øvelsen og andre søgekriterier. Gem og sammenlign øvelser. Og del dine favoritter med andre.

Opret dig som bruger – og du får adgang til det hele. Du kan også hente digitale billedkort, som du og dine grupper kan bruge som dokumentation i forbindelse med opsamlinger og evalueringer og til at minde jer om mål, I har sat jer. Du kan nu hente op til fem digitale billledkort om måneden i et større format.

Dialoogle er et universelt kommunikationsværktøj, som fungerer på alle sprog. I dag er Dialoogle i spil i mere end 35 lande. Derfor er vi glade for, at vi også kan lancere det nye Dialoogle-univers på engelsk.

Hvis du synes om alt det nye, og kender du andre, som også kan få glæde af det – så del det med dem.

Rigtig god fornøjelse.