Car in dessert

 

Hvornår kan jeg bruge Dialoogle?

Dette spørgsmål får vi af og til. Desværre er der ingen entydige svar. En øvelse kan virke godt for nogen og ikke for andre. Når du har lært, hvordan billedkortene kan bruges, så svarer det til lige at have fået kørekørt. Men at have bestået køreprøven er ikke det samme som at være en dygtig bilist. Det kræver øvelse, inden man føler sig tryg bag rattet. Så i starten er det måske kun i få situationer, at du føler dig sikker på, det er en god idé at tage Dialooglekortene frem.

De fleste Dialooglebrugere bliver hurtigt fortrolige med den simple øvelse, hvor man beder folk om at finde et billede på noget – og så fortælle om det. Det er lige ud ad landevejen. De kan udføre den med sikker hånd og stemmeføring. Så er det også let at mærke, om billedkortene fanger deltagerne.

Kom let i gang


Men vil du blive en bedre billist, må du udfordre dig selv. Forlade din comfortzone på den lige landevej. Afprøve nye ruter. Komme ud på de helt små bakkede veje. Bruge kortene på nye måder! Til at prioritere, værdisætte, skabe nyt og bygge videre med. Måske føler du dig ikke helt så tryg som tidligere. Men det bliver du. Og samtidig bliver du bedre til at identificere nye situationer, hvor du kan bruge Dialoogle og dykke dybere med kortene. Derfor vil vi opfordre dig til at prøve Dialoogle af på nye måder og i situationer, som er nye for dig. Måske er der nogle af disse månedlige inspirationsøvelser, som du kan bruge som prøveballoner.

Og skulle det ske, at din mavefornemmelse tog fejl, og deltagerne slet ikke spiller med, så er det simpelthen bare at sige: OK – her duer kortene ikke. Vi lægger dem væk og prøver noget andet.

Rigtig god fornøjelse! 

 

Har du spørgsmål?